Stylight

Kennen jullie Stylight al ?

Het is een online fashion platform waar je boards kan creëren met foto’s, muziek, vanalles en nog wat!

Onlangs ontdekten wij zelf stylight en het deed ons meteen denken aan een mix van Lookbook en Polyvore, een hele handige combinatie dus! Je kunt er boards aanmaken en posten, en inspiratie opdoen aan de hand van de boards van andere leden. Iemand kan dus een board met een outfit posten, en erlangs kan je dan vaak de verschillende onderdelen van die outfit bekijken.

Maar je moet niet per sé een outfit posten om een board te maken. Je kan naar hartelust muziek, quotes, of gewoon kledingstukken toevoegen! Er is een handige zoekfunctie waarmee je items kan zoeken, of je kan bij de categorieën kijken of je iets leuks ziet. Zelf hebben wij eens rondgekeken, en we waren meteen verrast door de hoeveelheid van verschillende merken. Dit is dus ook de ideale manier om kennis te maken met nieuwe merken en shops 🙂

stylight

Axelle : Dit bloesje met een soort van geometrische-aztec achtige print vind ik heel erg gaaf! Ik hou wel van prints, en ook van pastel, dus dit is helemaal geschikt voor de lente! Hier verkrijgbaar 😉

23212083.1

Jill : Ik ben helemaal weg van dit horloge van Michael Kors. Heel erg classy, en niet te simpel.(: Neem ook eens een kijkje!

Zoals jullie waarschijnlijk wel doorhebben zijn wij erg enthousiast over het concept van Stylight, en we zullen het dus vaker gaan gebruiken!

Kenden jullie Stylight al, en wat vinden jullie ervan?

xoxo Jill en Axelle

6 gedachtes over “Stylight

Dankjewel voor je reactie! ♥

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s