Update maart 2015

Hey iedereen, zoals jullie wel gemerkt zullen hebben, is het al een hele tijd stil op Justjaxelle. Dit kwam doordat Jill en ik het allebei erg druk hadden met onze examens. Deze zijn inmiddels alweer een tijdje voorbij, dus het werd eens tijd voor een update!

Zoals jullie zien is de lay-out de afgelopen tijd grondig veranderd (en deze kan eventueel nog wijzigen!). Maar dat is niet het enige wat veranderd is. Na 2 leuke jaren heeft Jill besloten dat het voor haar hier eindigt. Ik, Axelle, ga de blog verder runnen, en heb de naam dan ook veranderd in JustAxelle. Het bijbehorende webadres is helaas gereserveerd, maar dat ga ik in de toekomst verder uitzoeken (in de tussentijd blijft het dus nog even justjaxelle.wordpress.com). Ook de frequentie waarmee er blogposts geplaatst zullen worden, wordt gewijzigd! Aangezien we vroeger met twee waren, was het redelijk haalbaar om 3 à 4 posts per week te schrijven. Dit gaat nu waarschijnlijk wijzigen naar 1 (misschien 2) posts per week!

Zo, wel weer genoeg updates voor vandaag! Om zeker geen enkele post te missen kan je JustAxelle liken op Facebook, of volgen via Bloglovin!

xoxo Axelle

Advertenties

Dankjewel voor je reactie! ♥

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s