Shoplog Antwerpen

Een tijdje geleden hadden we een dagje vrij, en mijn garderobe moest dringend aangevuld worden, dus dat betekent maar 1 ding: een dagje shoppen! Zoals gewoonlijk werd het Antwerpen. Vandaag laat ik jullie zien wat ik er kocht.

IMG_6130

Laten we beginnen met mijn favoriete winkel uit Antwerpen, Clouds of Fashion! Ik kocht er 2 dingen, namelijk een basic T-shirtje, en een feestelijke tutu!

IMG_6126

IMG_6123

IMG_6111

IMG_6116

Het bloesje vind ik erg leuk omdat het vrij simpel is, maar toch net wat specialer met de leuke tekst erop! De tutu is net wat gewaagder natuurlijk, maar die is ook meer voor de feestdagen bedoeld.

T-shirt €19.95 – tutu €34.95, beiden Clouds of Fashion

Bij Mango kocht ik ook 2 dingen, namelijk de nepleren kaki broek die jullie hierboven al zagen, en een fijne gebreide trui mét col voor de winter!

IMG_6130

IMG_6131

IMG_6127

Kaki is zoals vaak in de winter weer helemaal hot, dus dat kwam goed uit! Het nepleren effect vond ik net iets leuker dan een ‘gewone’ broek, dus dat kwam goed uit! En ook al mag het nog niet erg koud zijn, ik kijk er toch al naar uit om deze coltrui te dragen! Hij is lekker oversized en zit super!

Broek €29.95 – trui €35.99, beiden Mango.

Ook bij Bershka kocht ik nog een broek, en wel een speciale, namelijk zo eentje met oldschool strijkfiguurtjes erop! Ik kocht de broek iets groter zodat hij een beetje baggy valt.

IMG_6117

IMG_6119

IMG_6120

Enkele van de figuurtjes ter illustratie. Ik denk dat de donut en de sterretjes mijn favoriet zijn. Verder kocht ik nog een broek die niet op de foto staat! Het is een zwarte broek met de bekende scheuren erin. Deze had ik al in mijn bezit, maar kocht ik nog eens opnieuw (bij Pull&Bear).

Broek Bershka: €39.99

Als laatste nog 2 items die niet in Antwerpen gekocht zijn.

De eerste is een trui die ik van mijn papa kreeg, gekocht bij River Woods in Maastricht. Het is een oversized model met een mooie ‘tekening’ erop, echt iets voor mij!

SAM_1730
SAM_1731

En als laatste nog een topje dat ik bij H&M in Leuven kocht. Een los topje met glitter, om al een beetje in de mood van de feestdagen te komen.

IMG_6132

IMG_6133

Topje H&M: €19.95

Zo, dat waren al mijn aankopen van de laatste tijd (op een winterjas na, die volgt later!). Hebben jullie nog geshopt, en wat vinden jullie van mijn nieuwste aanwinsten?

xoxo Axelle

 

10 gedachten over “Shoplog Antwerpen”

Dankjewel voor je reactie! ♥

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: