Event: Antwerp pressdays

Woensdag 27 en donderdag 28 april vonden in Antwerpen de pressdays plaats.  Ik mocht er dit jaar voor het eerst naartoe, en deed dit samen met medebloggers Julie en Eva. Op voorhand wist ik niet zo goed wat te verwachten dus het was best wel een spannende, maar leuke dag. Benieuwd naar hoe die dag precies verliep? Kijk maar mee!

IMG_6560Als eerste bracht ik een bezoekje aan Oona, zij organiseerden twee welcomedays met het thema fashion, en dit in de vorm van een expositie. Beneden kon je genieten van een drankje en een hapje, boven was er een ruimte waar de items tentoongesteld werden, en een showroom op zich.

IMG_6553

IMG_6562

IMG_6565

IMG_6575

Enkele favorieten: de fake it- sweater van Julia June, het milkshake T-shirt van Cesar Casier, en de zonnebrillen van Komono!

Na Oona was het tijd voor de volgende stop, en samen met Eva ging ik naar Marnix&Ally. Bij binnenkomst kregen we meteen een drankje aangeboden (Pure leaf tea), en in de goodiebag die we mee naar huis kregen zat ook zo’n flesje, lekker!

IMG_6578

IMG_6588

We kregen een rondleiding van Junior Brand Buzzer Eline Reynders, en spotten ook nog snel fashionqueen Tiany Kiriloff.

Het leukste van de hele showroom vond ik de Phyt plantjes! Deze zijn ideaal voor op kot, want je kan ze ophangen (plaatsbesparend), en je hoeft ze maar 1x per week water te geven. Wanted!IMG_6579

Als derde gingen we verder naar MaisonPR, waar we o.a. leuke zonnebrillen te zien kregen, en een foto maakten in de snapshotbox!

IMG_8439 (1)

Mojo Antwerp & Maison PR - Mini - network event

Bij Global Image vonden we Julie terug. Eva liet haar nagels voorzien van een laagje gellak bij Pronails, terwijl Julie en ik de stand van Munchies bezochten. Nog een aanrader zijn de mooie oorbelletjes van Mme. Bovay!

IMG_6610

IMG_6619

IMG_6605

Als voorlaatste hielden we halt bij Pravda Pressroom. Zij waren nog maar net verhuisd naar een nieuw pand (de oude drukkerij van Sanoma), en dat op zich was al erg mooi! Bij Pravda spotten we vooral erg mooie schoenen, maar ik werd ook meteen aangetrokken tot dit leuke nepbontjasje van Garcia. Hoe leuk zijn deze fietsen trouwens? Alleen vrees ik dat ze in Leuven niet lang zouden overleven..

IMG_6628

IMG_6633

IMG_6630

De allerlaatste stop van de dag was Yapado. We waren net op tijd voor het beauty-event. We volgden een nagelworkshop met Elfi de Bruyn, en lieten nepwimpers aanbrengen! We kregen ook een heleboel setjes nepwimpers en nailartstickers mee, zodat we er ook thuis mee aan de slag kunnen.

IMG_6643

IMG_6655

IMG_8505 (1)

Ik vond het een hele leuke ervaring om mee te maken, en wil graag de bureau’s nog eens bedanken voor de uitnodiging!

xoxo Axelle

 

6 gedachten over “Event: Antwerp pressdays”

Dankjewel voor je reactie! ♥

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: