Hallo, en welkom op JustAxelle!

Ik zal mezelf even voorstellen. Zoals jullie waarschijnlijk wel weten, ben ik Axelle. Ik ben een 19-jarige studente communicatiewetenschappen, die het meeste van haar tijd in Leuven spendeert. Deze blog bestaat al sinds september 2012. Tot maart 2015 schreef ik hier wekelijks met co-blogger Jill, maar wegens drukke agenda’s is het tot op heden JustAxelle ;).

13342387_898615106932936_316417063_n

Als ik mezelf moet omschrijven gebruik ik graag de woorden blond (at heart, ik wissel nog als eens graag 😉 ), shopaholic & girly, maar ook omschrijf ik mezelf als iemand die zegt wat ze denkt. Ik neem graag het heft in handen, dingen moet vooruitgaan, het leven gaat dat immers ook. Maar evenzeer kan ik uren nietsdoen of chillen op een terrasje, it’s about balance.

Die balans probeer ik ook terug te laten komen op mijn blog. Op deze blog zal je vooral fashion- en beautygerelateerde artikels zien voorbijkomen, (shoppen gaat immers een heel stuk makkelijker in een (studenten)stad), maar ook deel ik graag tips, do-it-yourself’s & eceptjes met jullie, om het (kot)leven wat eenvoudiger te maken.

Als laatste heb ik nog een extra pagina, namelijk ‘blogsale‘. Hier verkoop ik spulletjes uit m’n kleerkast & accessoires die een tweede thuis verdienen, neem ook daar zeker eens een kijkje.

Mocht je een vraag voor me hebben kan je me altijd contacteren op justjaxelle@hotmail.com, ik probeer deze e-mails binnen 24u te beantwoorden.

xoxo Axelle

PS: blijf op de hoogte, volg JustAxelle op Facebook, Instagram of Bloglovin!

Advertenties

4 gedachtes over “About Axelle

  1. Hee meiden, ik heb jullie genomineerd voor de Liebster award. Deze award is speciaal voor blogs met minder dan 200 followers. http://truebeautyandmore.blogspot.nl/2013/03/liebster-award.html dit is het artikel wat ik erover heb geschreven. De bedoeling is nu dat jullie11 feitjes over jezelf vertellen, mijn 11 vragen beantwoord en zelf 11 andere blogs nomineren. Daarnaast mogen jullie voor deze 11 blogs ook weer 11 vragen bedenken. Klinkt ingewikkeld, maar dat valt reuze mee! ps. laten jullie me even weten als je je artikel hierover hebt geschreven? xoxo

Dankjewel voor je reactie! ♥

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s